• AudioNautes Miles Davis - Kind of Blue

Miles Davis - Kind of Blue

UHQCD - AN-2311-UHQ
Artikelnummer:
1057281
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€52,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): AN-2311-UHQ
UPS/EAN/JAN: 8690101057281
Aantal Discs: 1
Format: UHQCD
Publicatiedatum: 12.1.2024
Label: AudioNautes

MILES DAVIS - KIND OF BLUE

TITLE

1. So What
2. Freddie Freeloader
3. Blue In Green
4. All Blues
5. Flamenco Sketches

Er is veel gezegd over dit meesterwerk uit de muziekgeschiedenis - Miles Davis' 'Kind of Blue' wordt beschouwd als HET jazzalbum bij uitstek, gedecoreerd met titels en prijzen, een must-have voor jonge muzikanten en te vinden in platenverzamelingen over de hele wereld. Een wie is wie van de jazzscene verzamelde zich rond leider Davis: pianist Bill Evans, drummer Jimmy Cobb, bassist Paul Chambers, saxofonisten John Coltrane en Cannoncall Adderly, en Wynton Kelly op piano op 'Freddy the Freeloader'.

Laten we gewoon de muziek voor zichzelf laten spreken, wegzinken in onze fauteuils en de rest van de wereld vergeten. AudioNautes Recordings is trots dit klassieke album te presenteren op UHQ CD.

UHQCD staat voor Ultimate High Quality Compact Disc en is een gezamenlijke ontwikkeling van het Japanse CD-replicatiebedrijf Memory-Tech en de Audio Quality CD Company uit Hongkong. In tegenstelling tot conventionele CD's worden UHQCD's niet geperst uit polycarbonaat, maar gegoten uit een fotopolymeer en uitgehard met UV-licht. Een andere laag van hoogzuiver polycarbonaat wordt aangebracht op het zachtere fotopolymeer voor krasbescherming. De combinatie resulteert in een aanzienlijk verminderde reflectie van laserlicht in de CD en een ongeëvenaarde nauwkeurige randovergang tussen de putjes en landen van de CD. UHQCD's zijn 100% compatibel met standaard CD-spelers. Muzikaal gezien is het resultaat een geluidsbeeld dat sterk doet denken aan analoge mastertapes.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen