• Analogue Productions NILS LOFGREN - ACOUSTIC LIVE

NILS LOFGREN - ACOUSTIC LIVE

180g Vinyl, 4 LPs - AAPP 090-45
Artikelnummer:
8904516
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€189,00
Incl. btw

NILS LOFGREN - ACOUSTIC LIVE

TITLE

1. You
2. Sticks and Stone
3. Some Must Dream
4. Little On Up
5. Keith Don’t Go
6. Wonderland
7. Big Tears Fall
8. Believe
9. Black Books
10. To Your Heart
11. Man In The Moon
12. I’ll Arise
13. Blue Skies
14. Tears On Ice
15. All Out
16. Mud In Your Eye
17. No Mercy

Nils Lofgren, een Amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist, is al decennialang een gevierd artiest in de rockmuziekwereld. Met zijn akoestische gitaar en bluesy stemgeluid is hij een van de meest gewaardeerde gitaristen in de muziekindustrie. Zijn live-optredens zijn legendarisch en zijn album "Acoustic Live" is een prachtige weergave van zijn talent en vaardigheid.

Het album "Acoustic Live" werd oorspronkelijk uitgebracht in 1997 en bevat een verzameling akoestische nummers die tijdens zijn tournees zijn opgenomen. Het album bevat enkele van zijn bekendste nummers, waaronder "Keith Don't Go", "You", "No Mercy" en "Black Books". Het album is opnieuw uitgebracht op 180 grams vinyl door het label Analogue Productions, en het is een must-have voor elke fan van Nils Lofgren en akoestische muziek.

Op dit album laat Nils Lofgren zijn meesterschap op de akoestische gitaar zien. Zijn virtuoze spel wordt aangevuld door zijn warme en krachtige zangstem, waardoor elk nummer tot leven komt. De nummers zijn zorgvuldig geselecteerd en tonen de verscheidenheid en diepgang van zijn songwritingvaardigheden. Van rustige ballades tot vrolijke uptempo nummers, "Acoustic Live" heeft voor elk wat wils.

Naast zijn akoestische gitaar speelt Lofgren ook piano en harmonica op dit album. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw, Amy, die achtergrondzang verzorgt. De combinatie van hun stemmen zorgt voor een prachtige harmonie die het publiek betovert.

Het album is uitgevoerd in 180 grams vinyl door het label Analogue Productions, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producties en aandacht voor detail. De geluidskwaliteit is fenomenaal en zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Het album wordt geleverd met een prachtige hoes die het artwork van het originele album weerspiegelt.

Kortom, "Acoustic Live" van Nils Lofgren is een album dat elke muziekliefhebber in zijn collectie zou moeten hebben. Het is een tijdloze en prachtige weergave van de talenten van deze geweldige artiest en het vinyl van Analogue Productions zorgt voor een onvergetelijke luisterervaring.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen