• Universal Japan PAT METHENY GROUP - OFFRAMP

PAT METHENY GROUP - OFFRAMP

SHM Single Layer SACD - UCGU - 9066
Artikelnummer:
1431221
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€38,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UCGU - 9066
UPS/EAN/JAN: 4988031431221
Aantal Discs: 1
Format: SHM Single Layer SACD
Publicatiedatum: 23.6.2021
Label: Universal Japan

PAT METHENY GROUP - OFFRAMP

TITLE

1. Barcarole
2. Are You Going With Me?
3. Au Lait
4. Eighteen
5. Offramp
6. James
7. The Bat Part II

Het derde studioalbum van de Pat Metheny Group, Offramp genaamd, was niet alleen een commercieel succes, maar won ook de harten van muziekcritici en de Grammy Award voor de beste Jazz Fusion Performance. Metheny gebruikte voor het eerst de Roland GR-300 gitaarsynthesizer, die later een van zijn meest gebruikte instrumenten zou worden. Offramp is ook het eerste album met zang, in dit geval van de Braziliaanse percussionist Naná Vasconcelos.

Dit album is beschikbaar als SHM SACD. Dit formaat is de verdere ontwikkeling van de single-layer SACD en maakt gebruik van een bijzonder licht-doorlatend plastic (Super High Material). Dit maakt een veel betere leesbaarheid van de put-landstructuren op het oppervlak mogelijk dan met hybride SACD's mogelijk is. De SHM SACD's van Universal worden over het algemeen opnieuw gedigitaliseerd naar DSD vanaf de master tapes van de albums zonder wijzigingen. SHM SACD's kunnen worden afgespeeld op elke SACD-speler. Gebruik geen L'Art du Son of op alcohol gebaseerde reinigingsmiddelen.

Let op: Alle titels zijn ontworpen door Universal Music als collector's items in gelimiteerde oplage voor de Japanse markt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen