• Intervention Records PETER FRAMPTON – CAMEL

PETER FRAMPTON – CAMEL

Hybrid-SACD - IR-SCD 21
Artikelnummer:
0758087
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw

PETER FRAMPTON – CAMEL

TITLE

1. I Got My Eyes On You
2. All Night Long
3. Lines On My Face
4. Which Way The Wind Blows
5. I Believe (When If Fall In Love With You It Will Be Forever)
6. White Sugar
7. Don't Fade Away
8. Just The Time Of Year
9. Do You Feel Like We Do

Peter Frampton's album "Camel" toont de evolutie van de muzikant als songwriter en gitarist. Het album draagt de naam van zijn tourband en bevat grote hits zoals "Lines On My Face," "Don't Fade Away" en een fantastische cover van Stevie Wonder's "I Believe (When I Fall In Love With You It Will Be Forever)." "Camel" bevat ook een van de favorieten van de fans, het klassieke rock-anthem "Do You Feel Like We Do," dat al tientallen jaren een hoogtepunt is in Framptons legendarische live-optredens.

Shane Buettner van Intervention Records werkte maandenlang samen met het archiefteam van Universal, waarbij ze archieven in de VS en het VK doorzochten op zoek naar de best klinkende tapes. Verschillende tapesets, waaronder kopieën van tapes uit de jaren 1970, werden ter beoordeling naar Buettner en mastering professional Chris Bellman gestuurd.

De beste tapes zijn 1/2″ beveiligingskopieën uit het beveiligingsprogramma van A&M uit de jaren 1990. Ze klinken sensationeel, dynamisch, gedetailleerd en levendig. In combinatie met het werk van Chris Bellman op de mengconsole en de uitstekende mastering-keten bij Bernie Grundman Mastering, maakt deze hybride SACD het eindelijk mogelijk om te horen wat Peter Frampton en zijn band daadwerkelijk op tape hebben gezet.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen