• Analogue Productions RICKIE LEE JONES - TRAFFIC FROM PARADISE

RICKIE LEE JONES - TRAFFIC FROM PARADISE

Hybrid-SACD - CAPP 24602 SA
Artikelnummer:
8246067
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€38,00
Incl. btw

RICKIE LEE JONES - TRAFFIC FROM PARADISE

TITLE

Pink Flamingos
Alter Boy
Stewart's Coat
Beat Angels
Tigers
Rebel Rebel
Jolie Jolie
Running from Mercy
A Stranger's Car
The Albatross

"Traffic from Paradise" is het zevende studioalbum van de Amerikaanse singer-songwriter Rickie Lee Jones, uitgebracht in 1993. Het album heeft een mix van verschillende muziekgenres, waaronder jazz, rock en pop.

De Hybrid-SACD van "Traffic from Paradise" is uitgebracht door Analogue Productions, een platenmaatschappij die zich richt op de productie van hoogwaardige geluidsopnames op cd- en vinylformaten. Het Hybrid-SACD-formaat biedt de voordelen van zowel een cd als een SACD (Super Audio CD), wat resulteert in een verbeterde geluidskwaliteit en meer details in de muziek.

Het album bevat nummers als "Stewart's Coat", "Gethsemane", en "A Stranger's Car". De zang van Rickie Lee Jones wordt ondersteund door een mix van instrumenten, waaronder gitaren, drums, en saxofoons. De muziek is meeslepend en vol emotie, met een sterke nadruk op tekstuele inhoud en sfeer.

De Hybrid-SACD van "Traffic from Paradise" is geremasterd en geproduceerd met behulp van hoogwaardige apparatuur en technologieën om de geluidskwaliteit te verbeteren en de luisterervaring te optimaliseren. De release is beschikbaar op zowel SACD als cd-formaat en is een must-have voor fans van Rickie Lee Jones en liefhebbers van hoogwaardige audio-opnamen.

In het kort, de Hybrid-SACD van "Traffic from Paradise" biedt een uitstekende manier om te genieten van de muziek van Rickie Lee Jones in de best mogelijke geluidskwaliteit. Het is een geweldige aanwinst voor de collectie van elke muziekliefhebber die houdt van goed geproduceerde en meeslepende muziek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen