• MFSL SANTANA - III

SANTANA - III

140g Vinyl, LP - MOFI 1-039
Artikelnummer:
7100397
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€45,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MOFI 1-039
UPS/EAN/JAN: 821797100397
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 20.11.2020
Label: MFSL

SANTANA - III

TITLE

1. Batuka
2. No One to Depend On
3. Taboo
4. Toussaint L'Overture
5. Everybody's Everything
6. Guajira
7. Jungle Strut
8. Everything's Coming Our Way
9. Para los Rumberos

Het derde studioalbum van de Latin-Rock-Band Santana is tevens het laatste album met de legendarische Woodstock-band, bestaande uit Carlos Santana, organist Gregg Rolie, drummer Michael Schrieve, bassist David Brown en conga-speler Michael Carabello. Neal Schon, een jonge gitarist met uitzonderlijk talent die op 15-jarige leeftijd in een club in Palo Alto werd ontdekt door bandleden, en percussionist Thomas 'Coke' Escovedo, die de zieke Chepito Areas verving, voegden zich ook bij de band. Het driekoppige slagwerkensemble met cimbalen, conga's, trommels, tamboerijn, vibrafoon en de nieuwe aanwinst Schon passen perfect bij de bestaande band. Santana III (ook wel bekend als The Third Album) is een muzikale chemie met een perfect resultaat en staat ten onrechte in de schaduw van zijn voorganger Abraxas.

Het remasteren van het album door Paul Stubblebine voor Mobile Fidelity zorgt voor een nieuwe warmte en is adembenemend natuurlijk. De diepe soundstage en uitgebreide dynamiek laten geen wens onvervuld voor de audiofiel. Santana III hoort thuis in elke vinylcollectie. De 140g-vinyl-LP verschijnt in een gelimiteerde oplage met een doorlopend serienummer en een uitklapbare hoes.

Mobile Fidelity Sound Lab Silver Label

Onder de productnaam Silver Label heeft MFSL sinds begin 2011 een nieuwe serie LP's uitgebracht. Deze zijn geremasterd en gesneden bij Mobile Fidelity op de mastering chain ontworpen door Tim de Paravicini en geperst op 140g vinyl bij RTI in Los Angeles. De verpakking voldoet aan dezelfde hoge normen als de bekende Original Master Recording-serie, met een gevoerde binnenzak van rijstpapier, een beschermende tussenlaag en een opeenvolgend serienummer op de buitenhoes. Mobile Fidelity is ook van plan een reeks experimentele releases uit te brengen en is bereid om bij gebrek aan het originele masterband een kopie te gebruiken. Alle LP's worden uitgebracht als gelimiteerde edities en zullen waarschijnlijk zeer gewilde verzamelobjecten worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen