• AudioQuest Music TERRY EVANS - PUTTIN' IT DOWN

TERRY EVANS - PUTTIN' IT DOWN

Hybrid-SACD - 55-AQM-1038
Artikelnummer:
2103832
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€30,00
Incl. btw

TERRY EVANS - PUTTIN' IT DOWN

TITLE

1. Money In Your Pocket
2. Too Many Ups And Downs
3. Walking In The Same Tracks
4. Down In Mississippi
5. In This Day And Time
6. Rooftop Tomcat
7. A lover Like You
8. One Sided Love Affair
9. Nasty Doll
10. Blues No More

TERRY EVANS - PUTTIN' IT DOWN: Een Bluesmeesterwerk van AudioQuest

Terry Evans was een legendarische Amerikaanse blueszanger die bekend stond om zijn krachtige stem en diepgaande teksten. Zijn muziek heeft fans over de hele wereld geïnspireerd en beïnvloed. Een van zijn meest iconische albums is "Puttin' It Down", dat in 1995 werd uitgebracht door AudioQuest. In dit artikel bespreken we waarom dit album een meesterwerk is en waarom het nog steeds relevant is voor bluesfans over de hele wereld.

De Achtergrond van Terry Evans - Puttin' It Down

"Puttin' It Down" is het vijfde album van Terry Evans en het tweede dat werd uitgebracht door AudioQuest. Het album werd opgenomen in de Ocean Way Recording Studios in Los Angeles en bevat 12 nummers, waarvan de meeste door Evans zelf zijn geschreven. Het album werd geproduceerd door Joe Harley, een gerenommeerde producent in de blueswereld. Het resultaat is een album dat de diepte en het bereik van Evans' muzikale talent laat zien.

De nummers op "Puttin' It Down" zijn een mix van originele nummers en covers van bluesklassiekers. Elk nummer wordt uitgevoerd met passie en emotie, en Evans' krachtige stem neemt de luisteraar mee op een reis door de blues. Het album opent met het energieke "Blues No More", en gaat dan verder met nummers als "Get Your Lies Straight", "Big Bad Daddy Good", en "Natcha Bone Lover".

Waarom Terry Evans - Puttin' It Down een Meesterwerk is

Er zijn verschillende redenen waarom "Puttin' It Down" een meesterwerk is. Ten eerste is de muziek van Terry Evans tijdloos. Zijn stem, die diep doordringt in de ziel van de luisteraar, is onvergetelijk en zijn teksten raken een gevoelige snaar bij iedereen die ooit liefde heeft verloren, of heeft geleden onder de uitdagingen van het leven. Het album is een perfect voorbeeld van de kracht van de blues als genre en Evans als artiest.

Ten tweede is "Puttin' It Down" een voorbeeld van het vakmanschap van Terry Evans. Zijn unieke stijl en talent als songwriter en zanger komen duidelijk naar voren in elk nummer op het album. Evans heeft een unieke manier om zijn eigen verhaal te vertellen en tegelijkertijd de gevoelens van anderen te delen. Zijn muziek blijft relevant en belangrijk voor bluesfans over de hele wereld.

Ten slotte is "Puttin' It Down" een bewijs van de toewijding van AudioQuest als platenmaatschappij. Het label staat bekend om zijn focus op het produceren van muziek van topkwaliteit die de tand des tijds kan doorstaan. "Puttin' It Down" is daar een perfect voorbeeld van. Het album is een testament van de kwaliteit en toewijding van AudioQuest aan de blues als genre en Evans als artiest.

Conclusie

"Puttin' It Down" van Terry Evans is een meesterwerk dat nog steeds fans inspireert en beïnvloed.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen