• Impex Records THE ISAO SUZUKI QUARTET - BLOW UP

THE ISAO SUZUKI QUARTET - BLOW UP

180g Vinyl, Double LP - IMP 15-45
Artikelnummer:
2998818
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€80,00
Incl. btw

THE ISAO SUZUKI QUARTET - BLOW UP

TITLE

1. Aqua Marine
2. Everything Happens To Me
3. Blow Up
4. Like It Is
5. I Can't Get Started
6. Low Flight

Het album "Blow Up" van The Isao Suzuki Quartet is een meesterwerk in de jazzmuziek en is nu verkrijgbaar op 180 grams vinyl uitgebracht door Impex Records. Dit album is een perfecte mix van moderne jazz met invloeden uit de fusion en bluesmuziek. Het kwartet bestaat uit de Japanse jazzlegende Isao Suzuki op de contrabas, Kazumi Watanabe op de gitaar, Tsuyoshi Yamamoto op de piano en de drummer Tetsujiro Obara.

"Blow Up" is het eerste album van het kwartet en bevat nummers zoals "Blue Road" en "Ain't No Sunshine", die beiden zijn omgezet in jazzstandards. Het album bevat ook originele composities van de leden van de band, die de meesterlijke improvisaties en muzikaliteit van de band laten zien.

Impex Records heeft met de uitgave op 180 grams vinyl een hoogwaardig product afgeleverd. Het is een album dat niet mag ontbreken in de collectie van jazzliefhebbers. De rijke, diepe tonen van de contrabas, de scherpe drums en de heldere klanken van de gitaar en de piano komen allemaal prachtig naar voren op deze hoogwaardige persing.

De leden van de band tijdens de opname waren:

  • Isao Suzuki op contrabas
  • Tsuyoshi Yamamoto op piano
  • Kazumi Watanabe op gitaar
  • Tetsujiro Obara op drums.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen