• WBT 0234 set 2 stuks

0234 set 2 stuks

Artikelnummer:
7362910
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€142,20
Incl. btw

WBT 0234 set van 2

Het buitenste contact is gemaakt van een speciale koperlegering en is 24-karaats nikkelvrij verguld, wat niet alleen een uitstekende geleiding garandeert, maar ook oxidatie voorkomt, wat de contactkwaliteit zou kunnen aantasten.

Het binnencontact is gemaakt van zuiver, hooggeleidend elektrolytisch koper en ook verguld. Dit contact is ontworpen in de vorm van een actief veercontact, zodat de dubbele prisma-contactvlakken op de centrale pin van de RCA-stekker worden gedrukt door een omringende veerring.

Dit zorgt niet alleen voor een betrouwbaar contact met niet-gestandaardiseerde RCA-stekkers, maar het contact blijft ook betrouwbaar, zelfs nadat de stekker vele malen is aangesloten en losgekoppeld.

Bij gebruik van WBT RCA-stekkers worden de contacten zo gepositioneerd dat de buitenste geleider in contact komt met de binnenste geleider, waardoor ongewenste of zelfs schadelijke spanningspieken worden voorkomen.

De isolatie in de sokkel is gemaakt van hittebestendig Teflon * – een voordeel bij het solderen van de aansluitkabels, ook bij de hogere soldeertemperatuur van loodvrij soldeer (zie ook soldeeraansluiting).

WBT-bordvoeten kunnen niet alleen stevig aan de buitenkant van de chassiswand worden gemonteerd met behulp van de driegatsmoer (messing, verguld), maar kunnen ook op het bord worden vastgeschroefd met behulp van een cilinderkopschroef.

In tegenstelling tot standaard board-sockets, betekent dit dat de soldeerverbindingen perfect spanningsvrij zijn en optimaal beschermd zijn tegen losraken en onbedoeld losraken.

De cilinderkopschroef wordt meegeleverd. Montage-isolatoren worden meegeleverd en zorgen niet alleen voor geïsoleerde, maar ook voor twistveilige montage en polariteitsidentificatie. Contramoeren en dubbelstaps ringen met lip worden ook meegeleverd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen