• Nagra AUDIOPHILE ANALOG COLLECTION VOL. 2

AUDIOPHILE ANALOG COLLECTION VOL. 2

CD - 2xHDFT-C1167 CD
Artikelnummer:
6088583
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€25,00
Incl. btw

AUDIOPHILE ANALOG COLLECTION VOL. 2

TITLE

1. Lights of Barcelona – Mar Vallee Trio
2. Libertango – Trio de Curda
3. Seven Last Words of Christ – Theodore Dubios
4. Dindi – Shirley Horn
5. We'll Be Together Again – The L.A. Network
6. The Duke – The L.A. Network
7. Maya The Carnival – Art Johnson & Frédéric Alaire
8. Échanges synaptiques interdits
9. Musicus Percussion 3
10. Cry Me A River – Doreen Smith
11. Le Violette – Anonymous tenor & harpsichord players
12. Alle, psallite cum, Laya – Jongleur de la Mandragore

René Laflamme wordt beschouwd als een van de meest gevraagde geluidstechnici in de audio-industrie. Hij heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de wereld van High-End HiFi door zijn onfeilbare instinct om audio-componenten te combineren voor de best mogelijke geluidskwaliteit. Hij is een belangrijke adviseur en vertegenwoordiger voor bedrijven zoals Nagra Audio en Kronos Audio. Samen met André Perry, de oprichter van het beroemde "Le Studio" in Quebec, runt hij het label 2xHD en brengt hij audiofiele remasters uit met behulp van geavanceerde technologie.

Voor zijn tweede sampler heeft Laflamme opnames geselecteerd die zijn gemaakt met een Nagra IV-S of NagraT. Deze opnames zijn opnieuw bewerkt en geremasterd om de best mogelijke geluidskwaliteit te bereiken. De samengestelde tracks op het album laten een breed scala aan muziekstijlen zien, waaronder jazz, blues, klassiek en popmuziek. Van de intieme zang van Norah Jones tot de uitbundige jazz van Louis Armstrong, elk nummer op de sampler biedt een meeslepende luisterervaring voor muziekliefhebbers.

De gelimiteerde oplage van het album is uitgebracht op vinyl en de mastering is gedaan door Laflamme zelf. Met zijn jarenlange ervaring en technische expertise heeft hij ervoor gezorgd dat de opnames van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Dit zorgt ervoor dat de luisteraar kan genieten van een helder en gedetailleerd geluid dat de opnames tot leven brengt. Voor de beste luisterervaring wordt het gebruik van de "L'Art du Son" LP cleaner aanbevolen, zelfs voor nieuwe platen van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een optimale weergave van de muziek en verlengt de levensduur van de plaat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen