• MFSL BILL WITHERS’ GREATEST HITS

BILL WITHERS’ GREATEST HITS

Hybrid-SACD - UDSACD 2155
Artikelnummer:
7215565
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€40,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UDSACD 2155
UPS/EAN/JAN: 821797215565
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 24.6.2016
Label: MFSL

BILL WITHERS’ GREATEST HITS

TITLE

1. Just the Two of Us
2. Use Me
3. Ain’t No Sunshine
4. Lovely Day
5. I Want to Spend the Night
6. Soul Shadows
7. Lean on Me
8. Grandma’s Hands
9. Hello Like Before
10. Who Is He (And What Is He to You)?

Bill Withers' muzikale nalatenschap blijft tot op de dag van vandaag bijna onmogelijk te vermijden, meer dan 30 jaar nadat hij zich terugtrok uit de muziekindustrie en zijn privéleven koos. Zijn muziek is nog steeds aanwezig in alle media en we horen het op de radio, op tv, in advertenties, op soundtracks of als sample in hiphopnummers. Hits zoals "Lovely Day", "Use Me", "Lean On Me" en "Ain't No Sunshine" (dat meer dan 350 coverversies heeft) getuigen van Withers' vermogen om unieke en commercieel succesvolle soulklassiekers te creëren uit verschillende invloeden.

De pakkende combinaties van R&B, folk, funk, soul en gospelaccenten, gezongen met zijn zachte stem, betoverden miljoenen luisteraars. Ze maakten de eigenzinnige soulzanger en gitarist wereldberoemd en leverden hem ook drie Grammy Awards en een plaats in de Songwriters Hall of Fame op.

Mobile Fidelity's heruitgave van het Greatest Hits-album van Columbia Records uit 1981 bevat een uitgebreide selectie van Withers' grootste hits. De uitstekende geluidskwaliteit van deze persing onthult Withers' prachtige en authentieke muziek bij elke beluistering opnieuw en raakt alle zintuigen. De Hybrid-SACD wordt geleverd in een mini-LP-hoesje in beperkte en genummerde oplage.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen