• Universal Hongkong BON JOVI – KEEP THE FAITH

BON JOVI – KEEP THE FAITH

Hybrid-SACD - Universal 5378891
Artikelnummer:
3788912
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5378891
UPS/EAN/JAN: 600753788912
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 19.9.2017
Label:

BON JOVI – KEEP THE FAITH

TITLE

1. I Believe
2. Keep The Faith
3. I'll Sleep When I'm Dead
4. In These Arms
5. Bed Of Roses
6. If I Was Your Mother
7. Dry County
8. Woman In Love
9. Fear
10. I Want You
11. Blame It On The Love Of Rock & Roll
12. Little Bit Of Soul
Bonus Tracks
13. Keep The Faith (Live)
14. I'll Sleep When I'm Dead (Live)

Het album Keep The Faith uit 1992 markeerde een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de band Bon Jovi. Na een uitgebreide tour en een langere pauze, vervingen rockige klanken het glam metal geluid, piano ballades en epische solo's werden geïntroduceerd in plaats van hard drumwerk en wilde gitaaruitbarstingen. Keep The Faith bevat meerdere hits, waaronder de titeltrack, Bed Of Roses en In These Arms.

De Hybrid-SACD van het album is opnieuw gemasterd in de Sound Max Studios in Hongkong en geproduceerd in Japan. Het masteringproces is gericht op de audiofiel en verschilt vaak aanzienlijk van eerdere producties. Zowel de PCM- als de DSD-track profiteren van de verbeterde geluidskwaliteit. De SACD bevat ook twee bonustracks met live-versies van Keep The Faith en I'll Sleep When I'm Dead.

De tekst laat zien hoe artiesten en platenlabels aandacht besteden aan de kwaliteit van de muziek en de luisterervaring van fans door het remasteren van albums en het uitbrengen van verbeterde versies. Het toont ook hoe de geluidskwaliteit van muziek kan worden verbeterd door gericht te zijn op de audiofiele markt. Door het combineren van nieuwe technologieën en technieken met een focus op de artistieke kwaliteit van de muziek, kunnen platenlabels en artiesten de luisterervaring van hun fans verbeteren en tegelijkertijd de kwaliteit van hun werk verbeteren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen