• Stockfisch Brooke Miller – Familiar

Brooke Miller – Familiar

SFR 357.4076.2 SACD
Artikelnummer:
7407626
Reviews:
€25,00
Incl. btw

Brooke Miller – Familiar  SFR 357.4076,2  SACD

TITLE

1   What You Know
2   You Can See Everything
3   There You Are
4   Everywhere
5   Familiar – Piano version
6   You Shake It Off
7   A.M. Song
8   Two Soldiers
9   Say That Dear
10 Familiar – Guitar version
11 Quiet Night

“Miller’s nieuwste project,” Familiar “heeft deze keer iets anders. Zij en echtgenoot / muzikant Dan Ross) zijn naar Duitsland gereisd om te werken met producer / engineer Gunter Pauler bij Stockfisch Records.

Met slankere arrangementen (voornamelijk akoestische gitaar en stem) van haar catalogue, de organische alchemie van haar natuurlijke, op folk gebaseerde materiaal met de state-of-the-art SACD-masteringtechnologie,

is een verzameling intieme nummers die contact maken met de luisteraar. ” Robbie Gerson / Audiophile Audition

Brooke Miller is een kunstenaar die al deze ervaringen destilleert om de uniek geïnspireerde, karakterrijke composities van het album te produceren,

afgeleverd met emotionele warmte en melodische zachtheid – maar ook met veel drive en energie.

Super audio CD hybride: SACD stereo + CD-laag
SFR 357.4076.2 • totale tijd 47:50

Stockfisch-Records heeft deze opname met Brooke Miller ook uitgebracht als audiofiele 180g-Vinyl-LP gesneden met Stockfisch’s in-house Direct-Metal-Mastering DMM-draaibank.

SFR 357.8076.1 • totale tijd 47:50 • LP

Haar gitaar samen met haar onderscheidende artistieke en persoonlijke charisma – deze alleen volstaan om een blijvende impact op de luisteraar te maken.

Dit is ook haar paspoort naar Northeim. De Canadese kunstenaar met een verschil wiens muziek, zoals een eik van Prins Edwardeiland, regionaal geworteld is en zich vertakt in universele aantrekkingskracht: authentiek, echt, van te voren.

Brooke’s solo-akoestische release ‘Familiar’ (uit de Stockfisch Records van Duitsland) is geselecteerd als # 2 in de lijst Essential Albums of 2012 van Acoustic Guitar Magazine USA.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen