• Venus Records CLAUDIA ZANNONI WITH STRINGS – SAVE YOUR LOVE FOR ME

CLAUDIA ZANNONI WITH STRINGS – SAVE YOUR LOVE FOR ME

CD - VHCD-1288
Artikelnummer:
2512886
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€30,00
Incl. btw

CLAUDIA ZANNONI WITH STRINGS – SAVE YOUR LOVE FOR ME

TITLE

1. I Fall In Love Too Easily
2. The Old Country
3. I'm Gonna Laugh You Right Out Of My Life
4. When Sunny Gets Blue
5. The Masquerade Is Over
6. Save Your Love For Me
7. Guess Who I Saw Today
8. First Time On A Ferris Wheel
9. I'll Be Seeing You

Claudia Zannoni is een getalenteerde Italiaanse jazzzangeres die haar publiek betovert met haar warme stem en unieke interpretaties van klassieke jazznummers. Op haar album van negen nummers, dat zich richt op de jaren 1950, werkt ze samen met enkele van de beste muzikanten uit de Italiaanse jazzscene.

Op de piano horen we de getalenteerde Massimo Faraò, die bekend staat om zijn gevoelige touch en vloeiende speelstijl. Davide Palladin levert op zijn beurt prachtig gitaarspel, terwijl Nicola Barbon op de bas zorgt voor een solide ritme. Roberto "Bobo" Facchinetti op de drums geeft het geheel een swingend karakter en voegt zo een extra dimensie toe aan de nummers.

Een bijzonder hoogtepunt op het album is het fantastische strijkersensemble, dat een extra laag aan de nummers toevoegt en zorgt voor een bijna magische sfeer. Zannoni's interpretaties van de jazznummers zijn meeslepend en ze weet met haar stem de emoties perfect over te brengen.

Het album is niet alleen een eerbetoon aan de grote jazzartiesten uit de jaren 50, maar ook een bewijs van de rijke en bloeiende jazzscene in Italië. Met deze geweldige line-up van muzikanten en Zannoni's charismatische uitvoeringen is dit album een must-have voor alle jazzliefhebbers die houden van de klassieke jaren 50 sound.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen