• MFSL CROSBY, STILLS AND NASH - CROSBY, STILLS AND NASH

CROSBY, STILLS AND NASH - CROSBY, STILLS AND NASH

Hybrid-SACD - UDSACD 2228
Artikelnummer:
7222860
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€40,00
Incl. btw

CROSBY, STILLS AND NASH - CROSBY, STILLS AND NASH

TITLE

1. Suite: Judy Blue Eyes
2. Marrakesh Express
3. Guinnevere
4. You Don't Have To Cry
5. Pre-Road Downs
6. Wooden Ships
7. Lady of the Island
8. Helplessly Hoping
9. Long Time Gone
10. 49 Bye-Byes

Crosby, Stills & Nash's debuutalbum, uitgebracht in 1969, is een iconisch album uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Het album bevat nummers die het gezicht van de folkrock en het West Coast-geluid hebben bepaald en heeft de tand des tijds doorstaan als een tijdloos meesterwerk. In 2013 bracht het label MFSL het album uit als Hybrid-SACD, waardoor het album opnieuw werd geïntroduceerd aan een publiek dat op zoek was naar de beste geluidskwaliteit.

De Hybrid-SACD-uitgave van Crosby, Stills & Nash's debuutalbum biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit dankzij de toepassing van MFSL's gepatenteerde GAIN 2™-technologie. Dit betekent dat de originele analoge opnamen zijn gemasterd met een ongekende nauwkeurigheid, waardoor de luisteraar de muziek hoort zoals het bedoeld was door de artiesten en de producenten. Het resultaat is een helderheid en detaillering in de muziek die je niet eerder hebt gehoord.

De nummers op het album zijn stuk voor stuk klassiekers en omvatten hits als "Suite: Judy Blue Eyes," "Marrakesh Express," "Helplessly Hoping," "Wooden Ships," en "Long Time Gone." Elk nummer is een meesterwerk in zichzelf, maar het is de samenhang van het geheel dat Crosby, Stills & Nash's debuutalbum tot een onvergetelijke luisterervaring maakt.

De Hybrid-SACD-uitgave van Crosby, Stills & Nash's debuutalbum is een eerbetoon aan de tijdloze muziek en een must-have voor elke audiofiel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen