• Universal Hongkong DIANA KRALL – LIVE IN PARIS

DIANA KRALL – LIVE IN PARIS

Hybrid-SACD - Universal 5394174
Artikelnummer:
3941744
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5394174
UPS/EAN/JAN: 600753941744
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 25.6.2021
Label: Universal Hongkong

DIANA KRALL – LIVE IN PARIS

TITLE

1. I Love Being Here With You
2. Let's Fall In Love
3. 'Deed I Do
4. The Look of Love
5. East of the Sun (and West of the Moon)
6. I've Got You Under My Skin
7. Devil May Care
8. Maybe You'll Be There
9. 'S Wonderful
10. Fly Me to the Moon
11. A Case of You
12. Just the Way You Are

"Live in Paris" is een live-opname van een concert dat plaatsvond in het Olympia Theater in Parijs eind november 2001. De zangeres Diana Krall brengt op elegante wijze nummers uit het Great American Songbook ten gehore en geeft deze op haar eigen onnavolgbare manier een ziel. Ze wordt begeleid door Anthony Wilson (gitaar), John Pisano (akoestische gitaar), John Clayton (bas), Jeff Hamilton (drums) en Paulinho da Costa (percussie). Het Orchestre Symphonique Européen wordt gedirigeerd door Alan Broadbent.

Deze Hybrid-SACD is speciaal voor de audiophile markt in Azië opnieuw gemasterd door de Sound Max Studios in Hongkong. Naar verwachting zijn er slechts subtiele aanpassingen gedaan, voornamelijk om onnodige compressie te vermijden. Voor het remasteren is gebruik gemaakt van de Masterfiles van Universal Music in Engeland.

"Live in Paris" is een van de meest succesvolle albums van Diana Krall en is geliefd bij fans over de hele wereld. Het is een tijdloos meesterwerk dat de live-energie van een concert vastlegt en het talent van Diana Krall en haar begeleidingsmuzikanten laat schitteren. De opname op Hybrid-SACD is een fantastische manier om de muziek van dit bijzondere concert te ervaren, met behoud van de kwaliteit van het originele geluid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen