• MFSL EAGLES - HOTEL CALIFORNIA

EAGLES - HOTEL CALIFORNIA

Hybrid-SACD - UDSACD 2233
Artikelnummer:
7223362
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€38,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UDSACD 2233
UPS/EAN/JAN: 821797223362
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 31.12.2022
Label: MFSL

EAGLES - HOTEL CALIFORNIA

TITLE

1. Hotel California
2. New Kid in Town
3. Life in the Fast Lane
4. Wasted Time
5. Wasted Time (reprise)
6. Victim of Love
7. Pretty Maids All in a Row
8. Try and Love Again
9. The Last Resort

 

Het album "Hotel California" van de Eagles, oorspronkelijk uitgebracht in 1976, wordt door velen beschouwd als een van de grootste klassiekers van de rockmuziek. Het bevat hits als de titeltrack "Hotel California", "New Kid in Town" en "Life in the Fast Lane". Het album is talloze malen opnieuw uitgebracht, waaronder in 2011 door Mobile Fidelity Sound Lab (MFSL) als Hybrid-SACD.

De Hybrid-SACD van "Hotel California" biedt een verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van eerdere releases. Het gebruik van de SACD-technologie zorgt voor een hogere resolutie en betere dynamiek dan traditionele cd's. Bovendien zorgt de hybride aard van de schijf ervoor dat deze afspeelbaar is op zowel SACD-spelers als standaard cd-spelers.

De remastering van het album is gedaan door Rob LoVerde van MFSL, die bekend staat om zijn werk met vele andere klassieke albums. Hij heeft nauw samengewerkt met de oorspronkelijke producenten en technici van het album om ervoor te zorgen dat het geluid zo dicht mogelijk bij het origineel bleef, terwijl het toch profiteerde van de nieuwste technologieën.

Het album wordt geleverd in een luxe verpakking met een opbergmapje, waarin de SACD en een boekje met songteksten en informatie over het album zitten. Dit alles maakt de Hybrid-SACD van "Hotel California" een geweldige toevoeging aan de collectie van elke Eagles-fan, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige geluidskwaliteit.

De band bestond uit de volgende artiesten:

  • Don Henley: lead vocals, drums, percussion
  • Glenn Frey: lead vocals, guitars, keyboards, harmonica
  • Joe Walsh: guitars, slide guitar, keyboards, backing vocals
  • Don Felder: guitars, backing vocals
  • Randy Meisner: bass guitar, backing vocals

Het album bevat ook bijdragen van gastmuzikanten, waaronder Jim Ed Norman op piano, David Sanborn op saxofoon en J. D. Souther en Timothy B. Schmit op achtergrondzang.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen