• MFSL ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO

180g Vinyl, LP - SV1-001
Artikelnummer:
7151412
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€90,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): SV1-001
UPS/EAN/JAN: 821797151412
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 14.4.2022
Label: MFSL

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - ELDORADO

TITLE

1. Eldorado Overture
2. Can't Get It Out of My Head
3 .Boy Blue
4. Laredo Tornado
5. Poor Boy (The Greenwood)
6. Mister Kingdom
7. Nobody's Child
8. Illusions in G Major
9. Eldorado
10. Eldorado Finale

Jeff Lynne, de zanger en oprichter van Electric Light Orchestra, greep naar de sterren op "Eldorado". De visionaire componist en muzikant durfde gedurfd te zijn en creëerde fantasierijke werelden die de luisteraar uitnodigen om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Zo creëerde hij een mijlpaal in de progrock. Bijna 50 jaar na de eerste release kan dit briljante conceptalbum nu opnieuw worden ontdekt.

De geheel geremasterde LP, geperst op MoFi-SuperVinyl-vinyl bij RTI en verpakt in een gatefold hoes, laat het cultalbum klinken met een ongehoorde dynamiek, klankkleuren en toonhoogten. De songs van het album die de luisteraar meenemen op een reis naar nieuwe horizonten, zijn gevuld met details die nu te horen zijn zoals de producenten het bedoeld hebben.

Het album wordt gepresenteerd met adembenemende helderheid, waarbij de warmte, textuur en emoties die live-muziek onderscheiden van gereproduceerde geluiden behouden blijven. Deze heruitgave voor verzamelaars biedt referentiekwaliteit op het gebied van aanwezigheid, geluidsopstelling en instrumentale balans. Dit reissue profiteert van uitstekende scheiding en meeslepende sfeer als gevolg van het zorgvuldige remastering-proces, evenals van een extreem laag basisgeluid en een absoluut rustig oppervlak dankzij de MoFi SuperVinyl-eigenschappen.

Let op: deze lp is beperkt tot 5.000 exemplaren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen