• MFSL FOREIGNER - FOREIGNER

FOREIGNER - FOREIGNER

180g Vinyl, LP - MFSL 1-338
Artikelnummer:
7133814
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€60,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MFSL 1-338
UPS/EAN/JAN: 821797133814
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 29.4.2022
Label: MFSL

FOREIGNER - FOREIGNER

TITLE

1. Feels Like the First Time
2. Cold as Ice
3. Starrider
4. Headknocker
5. The Damage Is Done
6. Long, Long Way from Home
7. Woman Oh Woman
8. At War with the World
9. Fool for You Anyway
10. I Need You

Het debuutalbum van Foreigner uit 1977 liet in de Verenigde Staten zien dat goede oude rock niet verdrongen zou worden door de opkomende punkgolf uit Engeland. Foreigner bracht hiermee de muziek van wat later bekend zou staan als "arena-rock". Muziek waarbij iedereen de luchtgitaar kan pakken en die stadions kan vullen. Het album werd in de loop der tijd vijfmaal bekroond met platina voor de enorme verkoopcijfers en de hit "Cold As Ice" hoort thuis op elk rockradioprogramma.

Hoewel dit album al verschillende keren opnieuw is uitgebracht, heeft het team van Mobile Fidelity hier een klein wonder kunnen verrichten. Rob LoVerde is erin geslaagd om met de originele opnametapes een zo'n briljant geluid te creëren dat men zou denken dat het een moderne productie is. Nooit eerder klonk Foreigner zo dynamisch en open en zelden heeft de luchtgitaar zo om aaien gevraagd. Dit is een van die albums die je absoluut luid moet afspelen.

Het MFSL-ReIssue bevat het beeld van de trein op de achterkant van de hoes, en ook hier is het ontwerp gebaseerd op het origineel. De LP wordt uitgebracht als een gelimiteerde editie met een doorlopend serienummer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen