• Impex Records JENNIFER WARNES - THE WELL

JENNIFER WARNES - THE WELL

24-Karat-Gold-CD - IMP 8302
Artikelnummer:
6002015
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€45,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): IMP 8302
UPS/EAN/JAN: 0856276002015
Aantal Discs: 1
Format: 24 Karat Gold CD
Publicatiedatum: 3.6.2022
Label: Impex Records

JENNIFER WARNES - THE WELL

TITLE

1. The Well
2. It's Raining
3. Prairie Melancholy
4. Too Late Love Comes
5. La Luna Brilla
6. Fool for the Look (in Your Eyes)
7. Invitation To The Blues
8. And So It Goes
9. The Panther
10. You Don't Know Me
11 The Nightingale
12. Patriot's Dream
13. The Well (reprise)
BONUS TRACK
14. Show me the Light

"De Bron" is de titel van dit album van Jennifer Warnes uit 2001. Het waren negen jaar sinds "The Hunter" en mevrouw Warnes was ontevreden met haar platenmaatschappij en besloot om zelf een album te produceren, iets wat ze al lang van plan was. Het moest niet gaan om pakkende popmelodieën, maar om rustigere en emotionele nummers die kleine verhalen uit het leven vertellen en de diepgaande beelden van deze nummers met enorme rust uitdragen.

Deze heruitgave van het album bevat drie nummers die eerder niet waren opgenomen. Nummers vijf en zes zijn samen met het volledige album opgenomen, maar werden oorspronkelijk niet uitgebracht. Het laatste nummer is een duet met Bill Medley, met wie Jennifer Warnes de wereldhit "I've had the Time of my Life" uit de film Dirty Dancing had gezongen. Het nummer hoort muzikaal niet bij dit album, maar Jennifer Warnes wilde het graag op deze release hebben, omdat er altijd gezegd wordt dat haar duetten een zekere magie hebben.

Deze versie is bewerkt door Bernie Grundman en wordt geleverd als een 24-karaats gouden CD in een hardcover boekje met songteksten. Qua geluid speelt deze versie zelfs beter dan de vorige SACD-versie en creëert een prachtige, soepele geluidsruimte met zwevende instrumenten en betoverende zang.

De inspiratie voor dit album was een bezoek aan Jacob's Well in Texas. Deze "bron" is de opening van een ondergronds grottenstelsel met een krachtige uitstroom van vers water, aangeduid als een heilige plek van wedergeboorte door vroege inheemse Amerikaanse volkeren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen