• Analogue Productions JIMI HENDRIX - PEOPLE, HELL & ANGELS

JIMI HENDRIX - PEOPLE, HELL & ANGELS

Hybrid-SACD - CAPP 73982 SA
Artikelnummer:
3739820
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€49,00
Incl. btw

JIMI HENDRIX - PEOPLE, HELL & ANGELS

TITLE

1. Earth Blues
2. Somewhere
3. Hear My Train A Comin’
4. Bleeding Heart
5. Let Me Love You
6. Izabella
7. Easy Blues
8. Crash Landing
9. Inside Out
10. Hey Gypsy Boy
11. Mojo Man
12. Villanova Junction Blues

"People, Hell & Angels" is een verzameling van twaalf niet eerder uitgebrachte tracks van Jimi Hendrix uit de periode 1968-1970. Het album werd postuum uitgebracht in 2013 en is nu voor het eerst verkrijgbaar in hoge kwaliteit. De tracks zijn geremastered door Bernie Grundman voor Analogue Productions en bieden een kijkje in het werk van Hendrix buiten zijn bekende Hendrix-Experience-Trio.

In 1968 was de Jimi Hendrix Experience een van de meest populaire live-acts en hadden ze al twee albums in de top 10 van de Amerikaanse hitlijsten. Ondanks dit succes was Hendrix zelf onrustig en wilde hij buiten de schijnwerpers en weg van het publiek werken aan nieuw materiaal met oude vrienden en in nieuwe formaties. Dit resulteerde in een reeks van twaalf tracks die een verscheidenheid aan geluiden en stijlen laten horen en waarin Hendrix experimenteerde met hoorns, keyboards, percussie en een tweede gitaar - elementen die hij wilde opnemen in zijn nieuwe muziek voordat hij op 27-jarige leeftijd stierf.

Deze verzameling tracks toont het uitmuntende gitaarspel van Hendrix en zijn ongeëvenaarde talent als muzikant en componist. Het album biedt een fascinerende blik op de creatieve geest van Hendrix en zijn ongebreidelde muzikale exploratie en innovatie. Voor liefhebbers van Hendrix en fans van rockmuziek is "People, Hell & Angels" een absolute must-have. Houd er wel rekening mee dat de Venus LP's slechts eenmaal worden geperst en dat de titels na uitverkoop uit de catalogus worden verwijderd, dus verzamelaars moeten er snel bij zijn om deze unieke uitgave te bemachtigen.

G Hoekstra Geplaatst op 18 April 2024 at 14:19

Interessante muziek. Anders dan anders maar niet persee slechter van jimmy hendrix.

  • + Dit is super audio, erg zeldzaam

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen