• Universal Hongkong KATHERINE JENKINS – FROM THE HEART

KATHERINE JENKINS – FROM THE HEART

Hybrid-SACD - Universal 5394111
Artikelnummer:
3941119
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): Universal 5394111
UPS/EAN/JAN: 600753941119
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid-SACD
Publicatiedatum: 16.8.2021
Label: Universal Hongkong

KATHERINE JENKINS – FROM THE HEART

TITLE

1. Nella Fantasia
2. (Quello Che Faro) Sara Per Te (Everything I Do) I Do It For You
3. Time To Say Goodbye / Con Te Partiro
4. The Flower Duet (featuring Dame Kiri Te Kanawa)
5. Caruso
6. Nessun Dorma
7. L’Amore Ser Tu (I’ll Always Love You)
8. Vide Cor Meum
9. The Prayer
10. IL Canto
11. Chanson Boheme
12. Hymn To The Fallen
13. Canto Della Terra
14. Cinema Paradiso (SE)

Katherine Jenkins, een bekende mezzosopraan, bracht in 2007 haar album From the Heart uit. Op dit album volgt ze het succesvolle concept om bekende operanummers op een aangename manier te presenteren en te laten uitvoeren door een getalenteerde artiest. Sommige critici beweren dat Jenkins alleen maar zo succesvol is vanwege haar uiterlijk, maar laten we niet vergeten dat ze ook een uitstekend opgeleide stem heeft en dat haar arrangementen perfect zijn.

From the Heart bevat een aantal klassieke nummers die door Jenkins prachtig worden uitgevoerd. Zo zijn er bijvoorbeeld "Time to Say Goodbye" van Andrea Bocelli en Sarah Brightman, "Hallelujah" van Leonard Cohen en "Nessun Dorma" van Puccini. Met haar charismatische en gepassioneerde stem weet Jenkins deze nummers nieuw leven in te blazen en brengt ze ze op een manier die zowel hartverwarmend als meeslepend is.

Deze speciale hybride SACD-editie van From the Heart is opnieuw gemasterd in de Sound Max Studios in Hong Kong en is ontworpen voor de audiophile markt in Azië. De eerste 1.000 exemplaren zijn fortlaufend genummerd en deze editie bevat subtiele aanpassingen die voornamelijk gericht zijn op het vermijden van onnodige compressie. De masterfiles van Universal Music in Engeland zijn gebruikt voor deze remastering, wat ervoor zorgt dat de luisterervaring van de SACD van topkwaliteit is.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen