• Universal Japan KEITH JARRETT, GARY PEACOCK, JACK DEJOHNETTE – STANDARDS, VOL. 1

KEITH JARRETT, GARY PEACOCK, JACK DEJOHNETTE – STANDARDS, VOL. 1

SHM Single Layer SACD - UCGU - 9062
Artikelnummer:
1431184
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€38,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): UCGU - 9062
UPS/EAN/JAN: 4988031431184
Aantal Discs: 1
Format: SHM Single Layer SACD
Publicatiedatum: 23.6.2021
Label: Universal Japan

KEITH JARRETT, GARY PEACOCK, JACK DEJOHNETTE – STANDARDS, VOL. 1

TITLE

1. Meaning Of The Blues
2. All The Things You Are
3. It Never Entered My Mind
4. The Masquerade Is Over
5. God Bless The Child

In 1977 hadden Keith Jarrett, Gary Peacock en Jack DeJohnette al een gezamenlijk album opgenomen met de titel Tales of Another, op initiatief van Peacock. In 1983 kwam Jarrett weer bij de muzikanten terug, ditmaal voor zijn Standards-project. In tegenstelling tot de trend in de jazz van de jaren 80, wilde Jarrett zich richten op het materiaal van het Great American Songbook. De muzikanten slagen erin de composities te eren en tegelijkertijd te laten zien waar goede improvisatie toe kan leiden. Fantastisch!

Dit album is een SHM SACD. Dit formaat is de verdere ontwikkeling van de single-layer SACD en gebruikt een bijzonder lichtdoorlatend plastic (Super High Material). Hierdoor kunnen de putlandstructuren op het oppervlak veel beter worden gelezen dan bij hybride SACD's mogelijk is. De SHM SACD's van Universal worden over het algemeen opnieuw gedigitaliseerd naar DSD vanaf de master tapes van de albums zonder enige veranderingen. SHM SACD's kunnen op elke SACD-speler worden afgespeeld. Gebruik alstublieft geen L'Art du Son of op alcohol gebaseerde reinigingsmiddelen.

Let op: alle titels zijn ontworpen door Universal Music als collector's items voor de Japanse markt in een beperkte oplage.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen