• Reference Recordings MANFRED HONECK & PITTSBURGH SYMPHONY ORCHESTRA – BRAHMS: SYMPHONY NO. 4 & MACMILLAN: LARGHETTO FOR ORCHESTRA

MANFRED HONECK & PITTSBURGH SYMPHONY ORCHESTRA – BRAHMS: SYMPHONY NO. 4 & MACMILLAN: LARGHETTO FOR ORCHESTRA

Hybrid Multichannel SACD, HDCD - FR-744 SACD
Artikelnummer:
1274429
Levertijd:
Momenteel niet direct leverbaar!
Reviews:
€25,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): FR-744 SACD
UPS/EAN/JAN: 0030911274429
Aantal Discs: 1
Format: Hybrid Multichannel SACD
Publicatiedatum: 4.11.2021
Label: Reference Recordings

MANFRED HONECK & PITTSBURGH SYMPHONY ORCHESTRA – BRAHMS: SYMPHONY NO. 4 & MACMILLAN: LARGHETTO FOR ORCHESTRA

TITLE

Brahms – Symphony No. 4
1. Allegro non troppo
2. Andante moderato
3. Allegro giocoso
4. Allegro energico e passionato
MacMillan – Larghetto For Orchestra
5. Larghetto For Orchestra

Deze opname van het Pittsburgh Symphony Orchestra onder leiding van Manfred Honeck is uitgebracht ter gelegenheid van de terugkeer naar liveconcerten met volledig orkest in het seizoen 2021/2022. Brahms' Symfonie nr. 4 en MacMillans Larghetto voor orkest werden opgenomen in de Heinz Hall for the Performing Arts, die dit seizoen haar 50-jarig bestaan ​​als thuisbasis van het Pittsburgh Symphony viert.

“Brahms' Vierde is een indrukwekkend werk dat niet alleen een overvloed aan geluid voortbrengt, maar ook diepe gevoelens openbaart. De veelzijdigheid verrijkt en de vele nuances dagen uit. Wat deze krachtige symfonie samen met James MacMillans Larghetto voor orkest rechtvaardigt, is dat het twee zeer persoonlijke werken zijn die getuigen van diepgaande kleur en schoonheid”, aldus Manfred Honeck, Music Director van het Pittsburgh Symphony Orchestra.

De opname wordt aangevuld met uitgebreide muzikale opmerkingen van Manfred Honeck in het boekje, die inzicht geven in zijn unieke interpretatie en in de geschiedenis en muzikale structuur van Brahms' laatste symfonie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen