• Sony Hongkong MICHAEL BOLTON - SOUL PROVIDER

MICHAEL BOLTON - SOUL PROVIDER

K2 HD - Sony 88883746612
Artikelnummer:
3746612
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€42,00
Incl. btw

MICHAEL BOLTON - SOUL PROVIDER

TITLE

1. Soul Provider
2. Georgia On y Mind
3. It's Only My Heart
4. How Am I Supopsed To Live Without You
5. How Can We Be Lovers
6. You Wouldn't Know Love
7. When I'm Back On My Feet Again
8. From Now On (Duet with Suzie Benson)
9. Love Cuts Deep
10. Stand Up For Love

The Hunger betekende voor Michael Bolton een onverwacht succes. Het album werd bekroond met platina en niemand hoefde de balladenzanger te vertellen om op de golf te blijven en een opvolger in een vergelijkbare stijl op te nemen. Het commerciële succes bleef dan ook niet uit: vijf top 40-hits en miljoenen verkochte albums spreken boekdelen. Bolton produceerde de meeste nummers op Soul Provider zelf en werkte daarbij samen met de beste componisten van romantische rock ballads van zijn tijd: Diane Warren en Desmond Child. Met het Ray Charles-cover "Georgia on My Mind" en zijn interpretatie van Laura Branigans "How Am I Supposed To Live Without You" doet Bolton ook alles goed. Misschien heeft Michael Bolton geen stadions doen rocken met zijn muziek, maar een plek bij gezellige avonden bij de open haard blijft hem zeker.

Deze CD is onderdeel van een serie Sony Music K2 HD-producties, vervaardigd op verzoek van de nationale maatschappij in Hong Kong. Sony Music in Hong Kong neemt First Impression Music als voorbeeld, die erin slaagt hun opnames in het beruchte Hong Kong, dat geplaagd wordt door productpiraterij, tegen hoge prijzen te verkopen. Daarom heeft men enkele enorm populaire producties bij Hakamata Takeshi, die als mastering-ingenieur ook verantwoordelijk is voor de FIM-producties, laten herwerken in de JVC FLAIR Studio in Tokyo. De K2 HD's worden in Japan geproduceerd en worden geleverd in een mooi vormgegeven hardcover boekje met een K2HD-logo. De CD's zelf zijn ook nog eens beschermd met een vlieshoes, net als bij FIM.

Let op - deze CD's zijn daadwerkelijk opnieuw gemasterd (K2 HD Mastering) en mogen niet worden verward met in Japan verkrijgbare CD's die alleen zijn omgezet (K2 HD Coding).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen