• MFSL CYNDI LAUPER - TRUE COLORS

CYNDI LAUPER - TRUE COLORS

140g Vinyl, LP - MOFI 1-028
Artikelnummer:
7100281
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Reviews:
€45,00
Incl. btw
Catalogus (SKU): MOFI 1-028
UPS/EAN/JAN: 0821797100281
Aantal Lp’s: 1
Format: Vinyl
Publicatiedatum: 12.6.2015
Label: MFSL

CYNDI LAUPER - TRUE COLORS

TITLE

1. Change of Heart
2. Maybe He’ll Know
3. Boy Blue
4. True Colors
5. Calm Inside the Storm
6. What’s Going On
7. Iko Iko
8. The Faraway Nearby
9. 911
10. One Track Mind

Cyndi Lauper had zonder twijfel trouw kunnen blijven aan haar rol als wilde, onafhankelijke zangeres, maar voor haar tweede album "True Colors" besloot ze anders. De opvolger is volwassener en artistiek ambitieuzer, en Lauper nodigde ook een aantal bekende artiesten uit om met haar samen te werken. Gasten zijn onder andere Billy Joel, Adrian Belew van King Crimson, the Bangles, Aimee Mann en Nile Rodgers (Chic). "True Colors" is een vocale krachttoer van Lauper, een expressieve verklaring met soulvolle en buitengewoon uitstekende zang.

Het titelnummer behoort tot de meest kenmerkende nummers uit haar carrière. "True Colors" klom omhoog in de hitlijsten met zijn ongelooflijke elegantie en de gracieuze zangstijl van Lauper, die luisteraars dwong om de vrolijke muzikant in een ander licht te zien. Haar moed werd beloond: "True Colors" ontving twee Grammy-nominaties. Krieg Wunderlich heeft de opname geremasterd voor Mobile Fidelity Sound Lab. De 140g vinyl LP (33 rpm) wordt uitgebracht in de Silver Series met opeenvolgend serienummer in een beperkte oplage.

Mobile Fidelity Sound Lab Silver Label

Onder de productnaam Silver Label brengt MFSL sinds begin 2011 een nieuwe reeks LP's uit. Deze zijn geremasterd en gesneden bij Mobile Fidelity op de masterketen ontworpen door Tim de Paravicini, en geperst op 140g vinyl bij RTI in Los Angeles. De verpakking voldoet aan dezelfde hoge normen als de bekende Original Master Recording-serie, met een gevoerde binnenzak van rijstpapier, een beschermende tussenhoes en een opeenvolgend serienummer op de buitenhoes. Mobile Fidelity is ook van plan een reeks experimentele releases uit te brengen en is bereid om in deze serie genoegen te nemen met een kopie van de mastertape als de originele tape niet beschikbaar kan worden gesteld. Alle LP's worden uitgebracht in beperkte oplagen en zullen naar verwachting geliefde verzamelobjecten worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen